Carrière

De grootste kracht van ELD is haar human resources, die ervaren zijn in aanverwante sectoren, met name informatie en communicatie. Sluit je bij ons aan en maak deel uit van ons team om vrij te produceren in een prettige werkomgeving.

Sluit je bij ons aan om vrij te produceren in een prettige werkomgeving en maak deel uit van ons team!

Wevingsproces

Onze wervingsprocessen bestaat uit 3 stappen.

In de eerste fase van ons wervingsproces beoordelen we de ontvangen sollicitaties. Vervolgens worden er oriënterende gesprekken gevoerd door onze afdeling personeelszaken.

In de eerste fase van ons wervingsproces beoordelen we de ontvangen sollicitaties. Vervolgens worden er oriënterende gesprekken gevoerd door onze afdeling personeelszaken. - Als tweede fase worden de vaardigheids- en kennisniveau van de kandidaten, van wie de voorgesprekken positief zijn, geëvalueerd via technische gesprekken.

En als laatste stap krijgen de kandidaten die de evaluatie met succes hebben afgerond werk aanbod. Met veel enthousiasme wachten we af op onze nieuwe collega's die ons team komen versterken!

Afstudeer-en stageprogramma

ELD opent zijn deuren voor jonge talenten die in de toekomst van technologie willen vorgeven door middel van afstudeer- en stagemogelijkheden!

Afstudeerprogramma

We bieden kansen voor zowel je carrière als persoonlijke ontwikkeling om de technologieprofessionals van de toekomst op te leiden.

Stageprogramma

We verwelkomen studenten in het 3e of 4e jaar van hun bacheloropleiding en organiseren stageprogramma's om hen voor te bereiden op het bedrijfsleven.

Ervaren professionals

Met onze technische kennis en begrip van kwaliteit bieden wij de mogelijkheid om te werken met een ervaren team.

Wil jij toegevoegde waarde creëren voor de luchtvaart- en defensie-industrie door jouw kennis en ervaring in de ICT en logistieke sector met ons te delen?

Bekijk de posities