Over ons

ELD Bilişim, opgericht in 2018, is een toonaangevend softwareontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in geïntegreerde productondersteuning. In 2021 werd het 100% dochteronderneming door de overname door Forte, een van de grootste informatietechnologie-integratorbedrijven van Turkije, verhandeld op Borsa Istanbul (Beurs Istanbul).

ELD is uitgegroeid tot een toonaangevend technologiebedrijf met succesvolle softwareprojecten en productontwikkelingsstudies op het gebied van defensielogistiek, geïntegreerde productondersteuning (IPS), S-Series-specificaties en NATO-coderingssysteem.

Met zijn hooggekwalificeerde human resources en ingenieurs en volgens de nieuwste technologieën en industrienormen zet ELD zijn R&D-activiteiten voort.

Onze visie

Een wereldspeler zijn met meest recent geïntegreerde productondersteunende softwareproducten en -diensten die zijn geproduceerd en ontwikkeld met behulp van de hoogste technologieën

 • Oplossingsgericht
 • Innovatief
 • Wereldwijd Merk
 • Leider
Onze visie

Onze missie

Door producten en diensten aan te bieden die zijn ontwikkeld met een innovatieve en oplossingsgerichte aanpak, handelt ELD met de missie om toegevoegde waarde te bieden aan haar klanten.

Informatieadres van geïntegreerde productondersteuning
 • Klanttevredenheid

  Klanttevredenheid

 • Vertrouwen en kwaliteit

  Vertrouwen en kwaliteit

 • Oplossingsgerichte strategie

  Oplossingsgerichte strategie

 • Veldexpertise

  Veldexpertise

Onze waarden

Geschiedenis

Juli 2023
 

ELD Bureau van de Europese Unie

Om de Europese defensie- en ruimtevaartindustrie te bedienen, is er een bedrijf opgericht in Eindhoven, Nederland.

Mei 2023
 

Geïntegreerd platform voor productondersteuning

Het geïntegreerde platform voor productondersteuning (IPS Suite), waarvan de R&D-activiteiten met succes zijn afgerond, wordt nu gebruikt door de toonaangevende bedrijven in de Turkse defensie-industrie.

2022
 

R&D activiteiten

ELD voert haar R&D-activiteiten nauwgezet uit voor de door haar ontwikkelde softwareproducten op het gebied van technische documentatie, logistiek en materiaalbeheer van de eindklant.

2021
 

Garantie en onderhoud

ELD werkt samen met Forte aan IS- en MIS-projecten en zet haar garantie- en onderhoudsdiensten voort.

2020
 

Projectaanvaarding

Met succesvolle defineerde LBS- en MIS projecten werden op tijd geaccepteerd.

2019
 

Projecten

In het kader van het KKBS-AY-project van de Landmacht zijn onderzoeken gestart voor de projecten Logistiek Informatie Systeem (LBS) en Management Informatie Systeem (YBS).

2018
 

Oprichting

ELD Bilişim is in 2018 opgericht om R&D-activiteiten voor softwareproducten te ontwikkelen en uit te voeren op het gebied van geïntegreerde productondersteuning.

Laden